Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Забава”

Осмиот “Незаборав“ за “Битолските конзули“ ќе остане незаборавен за публиката која ја наполни салата (фотогалерија)

Во организација на Панде Димитровски синоќа се одржа осмото издание на манифестацијата “Незаборав“, а беше посветена на битолската група “Битолски конзули“. Овој пат за разлика…

Николче Симоновски- Јошка: се враќам од Австралија, ќе промовирам нова песна во Битола и ќе снимам за “Гранд продукција“ (фотогалерија)

Mission News Theme by Compete Themes.