Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Искра и Олег од Горната Гимназија кои беа на Олимпијада по природни науки во Колумбија на прием кај градоначалникот

На покана на градоначалникот, Тони Коњановски, денес, општина Битола ја посетија двајцата ученици од прва година од СОУ Гимназија „Јосип Броз Тито“ Искра Нечаковска (15)…

Прес на новиот претседател на Пелистер-Митко Стојковски и градоначалникот Коњановски: прва цел враќање во Прва лига, зајакнување на школата, подобрување на условите…