Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Жарко Пешевски нов кружен напаѓач на Еурофарм Пелистер, во Битола останува три години

РК Еурофарм Пелистер е посилен за уште еден репрезентативец на Македонија. Од сезоната 2022/23 дресот на нашиот клуб ќе го носи репрезентативниот кружен напаѓач Жарко…

За развој на светското џудо за Ѓуро Илиќ од Битола, нов мајсторки појас, 7 дан, од Американската џудо ранг асоцијација од Њујорк (фотогалерија)

Димче Миновски со сеќавање за Ромите боксери, а “Преда“ додели плакети на 18 Роми кои дале придонес во развојот на боксот во Битола (фотогалерија)

Марјан Илиевски, пред последните натпревари за титула: Пелистер е екипа за респект, тргнуваме во завршните битки, а во Битола ќе има одлична кошарка и атмосфера