Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Комерција”

Емил Тахоривски: “Некои луѓе не можат да веруваат во себе, додека некој друг не почне да верува во нив”

“Некои луѓе не можат да веруваат во себе, додека некој друг не почне да верува во нив” – ни изјави Емил Тахоривски кој е дел…

“Електро тиерс“ и “Oblo living – паметни куќи“ одржаа презентација на смарт системите, стамбената зграда “Шералти“ веќе ги применува (фото)