Press "Enter" to skip to content

Известување до граѓаните на Општина Битола за работи на улицата “Климент Охридски“

Почитувани,

Ве известуваме дека од денес, 03.09.2018 година, Општина Битола, отпочна со градежни работи за реконструкција на канализационата мрежа, водоводната мрежа и коловозот на ул. “Климент Охридски“, на потегот од ул. “Партизанска“ до ул.“Солунска“.

Сообраќајот во овој дел на градот ќе се одвива согласно утврдениот режим на сообраќај и поставената сообраќајна сигнализација.

Ве молиме за почитување на истата.

More from ВестиMore posts in Вести »