Press "Enter" to skip to content

Штабот на ДУИ за референдумот во Битола ќе го води Љутфи Ахмети

Битолскиот огранок на партијата ДУИ во Битола за шеф на штабот за референдумската кампања и за гласањето за референдумот го избра Љутфи Ахмети.

Љутфи Ахмети е вработен во Центарот за Управување со Кризи-Битола.

More from ВестиMore posts in Вести »