Press "Enter" to skip to content

Еурофарм Работник со ново големо засилување, Филип Кузмановски!?

Дали битолскиот супер лигаш, Еурофарм Работник, ќе добие ново големо засилување останува да видиме денес или за време на викендов, кога се очекува да завршат преговорите и да се случи потпишување на договор со репрезентативецот – битолчанецот Филип Кузмановски.

Кузмановски пред патувањето на Металург најави дека ако не ја добие платата нема да патува, а и ќе го напушти клубот, по што за левиот бек сигурно имало многу понуди.

Дали по добивањето на право на раскин на договорот со Металург од страна на РФМ, Кузмановски ќе се врати во Битола, но сега во Еурофарм Работник останува да видиме и почекаме, но ако се случи тоа “фармацевтите“ ќе добијат силно засилување.