Press "Enter" to skip to content

“Кромберт и Шуберт“ донираа во САРИЛ при Клиничка болница

На огромно задоволство денес имавме гости од фирмата “КРОМБЕРГ И ШУБЕРТ“ каде во САРИЛ беа донирани два инфузомати и еден  перфузор чија намена е контролирано давање на лекови и подобрување на третманот на нашите пациенти.Соработката нема да застане овде напротив ке продолжи и понатаму.Менаџерскиот тим на Клиничка Болница – Битола, во име на вработените во САРИЛ како и во името на нашите пациенти изразија голема благодарност за донацијата и хуманоста од страна на успешната фирма “КРОМБЕРГ и ШУБЕРТ“.

More from ВестиMore posts in Вести »