Press "Enter" to skip to content

Фото вест: се чисти високата трева во Драгорот кај железничкиот мост

Екипи на јавното комунално претријатие “Нискоградба“ продолжуваат со чистење на коритото на реката Драгор.

Чистењето започна од мостот кај Црн Мост, продолжи надолу по течението, а сега се чисти Драгорот под Ленски Мост, се до железничкиот мост.

Вработените со “Нискоградба“ со посебни средства за сечење на високата трева ја сечат, а потоа ја ваѓаат од коритото.

More from ВестиMore posts in Вести »