Press "Enter" to skip to content

Деспина во “Portal 2“, утре, петок, 22:00 часот!

Најава за најдобриот викенд во Битола!

Вечерната викенд шема со група “Деспина“ е една од најомилените во “Portal 2“.

Затоа, повторно ги поканувме на одлична забава и супер дружење. 

Ве очекуваме во петок, на 19 октомри 2018 со почеток од 22:00 часот. 

За резервации телефон 071 245 995 или повелете посетете не на Широк Сокак!