Press "Enter" to skip to content

Фото вест: Сообраќајка кај “Гроздот“ се судрија “југо“ и “мерцедес“

Попладнево околу 14 часот, кога заврна дождот во Битола се случи сообраќајна незгода кај крстосницата кај “Гроздот“.

Во сообраќајката учествувале две возиле “југо“ и “мерцедес“, а според очевидците, кои и нија испратија фотографијата, предизвиката е материјална штета на двете возила.