Press "Enter" to skip to content

Соопштение на ЈКП “Водовод“

За организираниот коктел по повод прославата 90 години Водовод – Битола, кој ќе се одржи на 26.10. 2018 година во ресторанот „Вила Виста“, се известуваат пензионираните работници од ЈКП „Водовод“ Битола дека ќе има организиран превоз.

Тргнувањето ќе биде од пред Спортската Сала на ден (петок) 26.10. 2018 година во 15 часот и во 15 часот и 30 минути.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »