Press "Enter" to skip to content

Фото вест: по снегот и по дождот…

Битола пред некој ден ја зафати големо снежно невреме кое поради влажноста и тежината на снегот се искршија околу 300 дрвја и се предизвика прекин на елекстричната енергија во Битола и Битолско.Но, само по 24 часа ситуацијата се промени, времето се затопли, се дојде до десетина степени ноќва, а заврна и силен дожд проследен со грмотевици, а снегот се стопи.Двете фотографии направени од исто место, во населбата “Ушици“, покажуваат за големата временска промена кој се случи за кратко време.

More from БитолаMore posts in Битола »