Press "Enter" to skip to content

Соопштение на ЈКП “Водовод“ за прекин на водоснабдување за утре, недела

Ве известуваме дека на ден 25.11. 2018 година (недела) од 10-17 часот поради реконструкција на водоводна мрежа,  работи на  регионален цевковод,   ќе има прекин на  водоснабдувањето во селата;

Кравари,

Оптичари,

Породин,  

Егри,

Кременица,

Гермијан,

Лажец,

Меџитлија и

Жабени („Кромберг и Шуберт“)

    ЈКП „ВОДОВОД“  БИТОЛА