Press "Enter" to skip to content

Во тек санација на дефектот, вода нема горниот од Широк Сокак и “Рузвелтова“

Во тек е поправка на дефект на улицата “Рузвелтова“ на спојот со Широк Сокак, на водоводната мрежа, на што работат екипи на ЈКП “Водовод“.

Вода немаат горниот дел од улицата Широк Сокак (односно од кино Македонија до вино бар Буре) и улицата Рузвелтова ќе има прекин во водоснабдувањето  до 15 часот.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.