Press "Enter" to skip to content

Пред стартот на сезоната, лиценци за аикидо тренери (фото)

Пред официјалниот старт на домашната сезона за боречки вештини Аикидо федерацијата на Македонија, во Битола организираше семинар за добивање на тренерки лиценци за аикидо.-По неколку семинари за реален аикидо во странство, Аикидо федерацијата одржа семинар во Битола за тренери, кои во оваа сезона сакаат да водат клубови на разните домашни натпреварувања и да работат со аикидо борци. На семинарот кандидатите покажаа добро познавање на техниките и ги задоволија критериумите, ни рекоа од Федерцијата.

More from СпортMore posts in Спорт »