Press "Enter" to skip to content

Соопштение на КЈП “Нискоградба“

Им се соопштува на граѓаните од општина Битола, дека поради изведување на градежни работи на улицата “Мордо Нахмијас Лазо“, на потегот од крстосницата  со улицата “Димитар Тодоровски“ до патчето за манастирот “Св. Ана“ улицата ќе биде затворена за сообраќај во периодот од 7,00 до 15,00 часот, во наредните денови се до завршување на работите.

За време на изведување на работите ќе има прекин во снабдувањето со вода, а сообраќајот ќе се регулира според воспоставен режим.

Се молат граѓаните да се придржуваат до ова соопштение.

КЈП “Нискоградба“ – Битола

More from ВестиMore posts in Вести »