Press "Enter" to skip to content

“Black Friday week“ манија во “Уна Нова“ 

Последната недела на ноември односно последниот петок трендот на попусти го зафати и нашиот град. Козметичкиот салон “Уна Нова“ нуди многу попусти и понуди на пакети за “Black Friday week“ и од таму препорачуваат:-Нудиме ваучери кои сите заинтересирани можат да ги купат за  “Black Friday week“ поточно до 4 декември, но да ги искористуваат до одреден период понатаму и тоа до  1  март, заради искористувањето на пакетите кои имаат и до 10 третмани. Имено поради  големата заинтересираност и закажување на голем број термини за сите кои сакаат да се негуваат  ние ги објавуваме и информираме за нашите понуди и услуги преку вашиот медиум, и на  нашата ФБ страна. На нашиот телефон  можат да се информираат и да купат ваучер за себе или за подарок.Со искуствата од минатата година, а  и попустите кои ги нудиме во одредени денови, информираме дека  клиентките можат да си купат ваучер за поволна сума и да се негуваат и разубавуваат во одреден период во зависност од бројот на третмани од пакетот се до месец 1 март.  Искористете  “Black Friday week“ во “Уна Нова“ купете ваучери и по поволни цени може да се негувате со  третмани за слабеење, масажи, нега на лице, педикир и солариум.Со  поволни цени на третмани направете нега на лице и  тело.  Искористете ги за нега и убавина пред и после новогодишните празници кои ни се ближат.

Ж. Ристевска