Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“ – Битола клима уреди со големи летни попусти

Високите температури во Битола се веќе тука. Дали Вие сте подготвени да ја зачувате свежината во Вашиот дом?

Не ја пропуштајте нашата понуда клима уреди со намалени цени со гаранции од 36 до 60 месеци.

За секоја набавена клима од програмата “VOX“ гратис Wi-Fi модул

Телефони за нарачка: Битола – 070/395-824

www.bitelsat.mk