Press "Enter" to skip to content

Пакувај ги куферите и добиј многу подароци од “ЈК Травел“

Оваа недела доделуваме:
– Викенд во хотел “Молика“ – Битола, на Пелистер
– ЈК куфер со подароци

ЛАЈКНИ нé на “фејсбук“,

ОЗНАЧИ со кого ќе го делиш подарокот и

СПОДЕЛИ ја фотографијата.

Прво извлекување на 04.08.2020 (вторник)

*Во извлекувањето ќе учествуваат само оние кои ставиле “Like“ на нашата фб страна, ја споделиле сликата јавно и направиле резервација за патување низ Македонија во “ЈК Травел“.

Искористи ја опцијата да платиш со ваучер за домашен туризам и картичката “Купувам домашно“

#македонијакакваштонејазнаеш