Press "Enter" to skip to content

Од бар “Манаки“, храна од менито и специјалитетите по избор на Ваша адреса

Од бар “Манаки“ покрај храната од редовното мени

и специјалите по избор директно на Ваша адреса.

Телефон за порачки: 047-212-121

Ве очекуваме, бар “Манаки“ во Битола, кај Поштата.