Press "Enter" to skip to content

Најлесно до Грција со “ЈК Травел“

Резервирајте го вашиот долгоочекуван летен одмор кај нас.

Ние брзо, едноставно и најефтино ќе ве закажеме за ПЦР тест при секоја резервација за Грција.  ПЦР тестот закажан преку “ЈК Травел“ е само 900 денари. 

Исто така за Вас, го  пополнуваме  PLF документот за влез во Грција .