Press "Enter" to skip to content

“Јавен Адвертајзинг“ ги додели сертификатите на “Џуниор“ школата за програмирање, за наредната школа уписите се во тек

Десеттата група по ред од “Џуниор“ школата за програмирање организирана од “Јавен Адвертајзинг“ ги доби своите сертификати за успешно завршена обука. “Џуниор“ програмерите ги презентираа своите изработени веб страни со технологии кои ги изучуваа во текот на обуката. Џуниор школата за програмирање на “Јавен Адвертајзинг“ трае 4 месеци, со интензитет на часови 2 пати неделно по 60 минути. 

Во текот на обуката, “Џуниор“ програмерите ги изучуваат следниве технологии HTML, CSS, JavaScript и постојано вежбаат и работат практично со цел лесно и брзо да добијат знаење и вештини за почеток во светот на програмирањето. 

После завршувањето на оваа обука, “Џуниор“ програмерите имаат можност да продолжат и на напредно ниво за програмирање, каде ќе ги изучуваат останати технологии за програмирање.Следните групи на обуката Џуниор школа за програмирање започнуваат на 20ти септември 2021 г. Уписите се веќе во тек.

Повеќе информации за Џуниор школата за програмирање може да се најдат на следниов линк https://javen-advertising.com/junior-shkola-za-veb-programiranje/ или на тел.078 391 978 или  contact@javen.mk 

Воедно, во тек се и уписите за Џуниор школата за графички дизајн, каде учениците ќе ги научат основите во графичкиот дизајн и ќе работат со најпознатите платформи за графички дизајн Adobe Photoshop и Adobe Illustrator. 

Повеќе информации за Џуниор школата за графички дизајн може да се најдат на следниов линк https://javen-advertising.com/junior-shkola-za-grafichki-dizajn/ или на тел.078 391 978 или  contact@javen.mk