Press "Enter" to skip to content

Во бар “Манаки“ појадок по избор со гратис сок и кафе до 150 денари

Утринска понуда во бар “Манаки“

Појадок по избор од утринско мени,  со гратис џус и кафе до 150 денари.

Понудата важи до 11 часот.

Бар “Манаки“ кај Поштата во Битола.