Press "Enter" to skip to content

Протестен марш против “присилната“ вакцинација

Како и беше најавено по социјалните мрежи и вечерва се одржа протестен марш по Широк Сокак, од плоштадот “Магнолија“ до Офицерски, како што наведуваат организаторите против “присилната“  вакцинација, односно за слободен избор без притисоци и закани.

Протестен марш ќе се одржува секоја недела со почеток во 19 часот со тргнување од “Магнолија“ до Офицерски.

More from ВестиMore posts in Вести »