Press "Enter" to skip to content

Во слаткарница “ГТ“ роденденски торти за секое дете

Направете го среќно вашето дете и во домашни услови, а роденденската торта е најважен дел од прославата, а ние кај Камен мост во Битола сме тука да помогнеме.

Дојдете во слаткарниците на “ГТ“ на Широк Сокак во Битола само со идеја каква да биде роденденската торта, ние ќе ја направиме.

Слаткарници “ГТ“ во Битола, кај Камен мост и наспроти “Веро“ на Широк Сокак.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »