Press "Enter" to skip to content

Во слаткарници “ГТ“ и “Веро 4“ училишен прибор со купена торта, за учебната година да започне убаво и слатко

Слаткарниците “ГТ“ на почетокот од оваа учебна година им излезе во пресрет на учениците и родителите. Со купена торта добивате училишен прибор, за  учебната година да започне убаво и слатко.Почеток на учебна година кога  за учениците, родителите  најначајно набавување на училишниот прибор. Често во првите училишни денови родителите со децата после училиште одат во слаткарница за да се почастат. Ако одете во слаткарница ГТ ќе добиете училишен прибор со купена торта. Нивниот слоган:

„Да ја започнеме школската година слатко“.Можете да не посетите во: слаткарниците “ГТ“ на Широк Сокак, кај “Веро“ и кај “Камен Мост“, како и во “Веро 4“ во Битола.