Press "Enter" to skip to content

Се уредуваат патеките во дворот на ОУ “Ѓорѓи Сугарев“

Денови се во тек градежните активности околу партерното уредување на дворот, односно патеките околу основното училиште “Ѓорѓи Сугарев“ во Битола, кои беа во лоша состојба, беше отежнато движењето на учениците, посебно за време на врнежливите денови.Денес, градоначалничката на Општина Битола, Наташа Петровска, со нејзиниот тим и раководството на училиштето, изврши увид во градежните работи, односно во поставувањето на бехатон плочки на патеките околу училиштето.