Press "Enter" to skip to content

Во “Боди М“ природен пилинг со билки за здрава и подмладена кожа

Летото завршува, а сонцето остави траги. Пигментациите се едни од нив.

“Green Peel®“ е медицински развиен метод на природен пилинг, со користење на 100% природни активни состојки. Методот на пилинг со билки не содржи хемиски активни супстанции кои ја иритираат кожата.

Третманот ги оптимизира функциите на кожата внатрешно, регенерирајќи ја состојбата на кожата со зголемување на содржината на железо, обнова на клетките што резултира со здрава и подмладена кожа.

Евидентни резултати по само еден третман .

Закажете се уште денес во “Боди М“.