Press "Enter" to skip to content

Септемвриски уписи во “Јавен адвертајзинг“

Академија за Full Stack програмирање!
 
🟠 Почеток: 1 октомври 2021г
🟠 Можност за плаќање на рати!
🟠 Уписи на 078 391 978 / contact@javen.mk
 
Оваа Академија нуди програма која опфаќа програмирање на дизајн и функционалност на сложени веб и софтверски апликации и тоа преку изработка на повеќе практични проекти кои студентот ги работи во текот на 4 месечната академија.