Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“ микробранова печка по намалени цени

Згодна и неопходна микробранова печка VOX MWH-M22

➡️ Моќност: 700 W
➡️ Капацитет на рерна: 20 л
➡️ 5 степени на моќ
➡️ Механичка контрола
➡️ Внатрешно светло
➡️ Внатрешност од не’рѓосувачки челик
➡️ Функции за брзо одмрзнување на храна
➡️ Фреквенција на работа: 2450 MHz
➡️ Отварање на врата: лево
➡️ Гаранција: 25 месеци

Дознајте повеќе на:
https://bitelsat.mk/product/vox-mwh-m22/
Телефони за нарачка:
047/22-00-55
070/395-824
071/255-405
075/469-695