Press "Enter" to skip to content

Не мора да отворате, сé е кажано – пицерија “Шведскио“ на Широк Сокак

А, кога веќе отворивте, незаменлив вкус на пица.

Порачајте, тел: 047-230-640

Широк Сокак, кај Офицерски.