Press "Enter" to skip to content

Терасите на ресторан “Белведере“ и “Caffe caffe“ атрактивни за кафе-шема и храна

Oтворените терасите на ресторан “Белведере“ и “Caffe caffe“ се совршени места дружење.

Сместена на плоштадот “Магнолија“ летната тераса на кафулето “Caffe caffe“  е омилено место на битолчани, место за кафе шема во секое време од денот на Широк Сокак.

Тука е и летната тераса на ресторанот “Белведерe“ каде ќе уживате во вкусната храна со поглед кон  Битола од терасата, секако според сите мерки за заштита пропишани со протоколите.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »