Press "Enter" to skip to content

Тони Коњановски, кандидат за градоначалник на Битола, од ВМРО-ДПМНЕ во посета на “новиот пазар“

Кандидатот за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Тони Коњановски, носителот на советничката листа, Пеце Милевски и дел од кандидатите за советници денес го посетија новиор градски пазар во Нова Битола и разговараа со продавачите на зеленчук и овошје, тезгаџиите, дуќанџиите и купувачите.Кандидатот Тони Коњановски по посетата на новиот пазар изјави:

-Непосредно, во директна комуникација со пазарџиите, со граѓаните, добронамерници на Битола. Не охрабрува што ја почуствувавме надежта кај нив, вербата во подобра иднина и љубовта што ја делиме за градот.