Press "Enter" to skip to content

Санација на отворен канал и водоводна и канализациона мрежа

Градоначалничката на Општина Битола, Наташа Петровска изврши увид во санацијата на канализациона и водоводна мрежа на ул. „Алберт Ајнштајн“, по што ќе следува и уредување на коловозот. Решение со кое се надминува голем децениски проблем за жителите на оваа улица.Исто така градоначалничката беше во инспекција на работите на санацијата со покривање на отворениот канал во “Мал Париз“. Се затвора децениски проблем, кој предизвикуваше непријатности за локалното население.

More from ВестиMore posts in Вести »