Press "Enter" to skip to content

Уживајте во гастрономска авантура во Градската кафеана на хотел “Епинал“

Секогаш подготени за да ги доловиве вкусовите кои ги очекувате од нас.

Градска кафеана на хотел “Епинал“ на Широк Сокак.

Направете резерцација: 047 224 777.