Press "Enter" to skip to content

Тони Коњановски-кандидат за градоначалник на средба со пазарџиите

Кандидатот за градоначалник, Тони Коњановски од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата беше во посета на градскиот пазар, а потоа изјави:

-Денеска сме во градскиот пазар во Битола, местото во кое пазаруваме целиот живот. Се сретнавме со пазарџиите, со луѓето кои веруваат и заслужуваат новата локална самоуправа да им обезбеди подобри инфраструктурни услови за работа. Ветуваме дека во развиена Битола, пазарот ќе биде место какво што доликува и какво што им е потребно на битолчани.