Press "Enter" to skip to content

Средба Милевски и Ристевски, ЛДП во Битола има историја и иднина

Горан Милевски, кандидат за градоначалник на ОДЛУЧНО за промени се сретна со поранешниот градоначалник на Битола, Дејан Ристевски.

На средбата во Битола Милевски и Ристевскисо кој разменија мислења околу актуелните состојби во Битола, и разговараа за разликите меѓу градското делување пред две децении и ова сега.

На поранешниот градоначалник Дејан Ристевски и кандидатот за градоначалник Горан Милевски Заеднички им беше заедничкиот заклучок дека ЛДП во Битола има историја, ама има и иднина
More from ВестиMore posts in Вести »