Press "Enter" to skip to content

Горан Милевски на средба со битолските ди-џеи

По иницијатива на кандидатот за градоначалник од коалицијата ОДЛУЧНО Горан Милевски денеска беше остварена  средба со битолските dj-i, кои како категорија се едни од најзасегнатите во ова време на корона. Младите луѓе, кои пуштаат најразновидна музика, го искажаа незадоволството од незаинтересираноста на надлежните органи за нивната ситуација и немањето на слух за решавање на нивните проблеми

Беше констатирано дека во градот фали простор, кад ешто ќе можат да творат, да с еорганизираат културно-уметнички манифестации, односно отворена сцена каде би се организирале разни концерти од отворен тип и организација на фестивал во кој би биле ангажирани артисти од битолската музичка сцена.
 
 
More from ВестиMore posts in Вести »