Press "Enter" to skip to content

Фото вест: оштетено партерното осветлување на Офицерски

По повеќе од две седмици “сликање“ за социјалните мрежи на сите можни локации околу реконтруираниот Офицерски дом на Широк Сокак во Битола, синоќа непознат(и) сторител(и) го оштетија партерното осветлување.За направената штета ЈОУ КИЦ Битола поднесе пријаа во СВР Битола, а КИЦ Битола остро го осуди овој вандалски чин од засега непознатите сторители. Битолчани згрозени од однесувањето на нивните сограѓани, отворено го поставуваат прашањето: ,,Дали со овој чин е пратена “скриена” порака за повторно ставање мрак врз Офицерскиот Дом во Битола?!”

 

More from ВестиMore posts in Вести »