Press "Enter" to skip to content

Обука за ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН во “Јавен Адвертајзинг“

Почеток: 08 октомври 2021г.

 Уписи на: 078 391 978 или contact@javen.mk

Времетраење: 2 месеци, 2 пати неделно по 2 часа.

 Цена:10.500 денари.

Изучување на Adobe Photoshop и Adobe Illustrator за започнување кариера како графички дизајнер.

Голем број на проекти и вежби за јакнење на вештините на студентите.

Повеќе за обуката може да прочитате на следниот линк:

https://javen-advertising.com/graficki-dizajn/