Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: од 9-13 часот без вода улицата “Кленовец“

Почитувани,

Ве известуваме дека во текот на денешниот ден, од 09ч. до 13ч. поради изведување на градежни работи од страна ЈКП “Нискоградба“ Битола, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од улицата Кленовец.

ЈКП “Водовод“ – Битола