Press "Enter" to skip to content

СДСМ ја промовираше советничката листа за Битола (фото)

На платото пред Заводот и Музеј во Битола вечерва беше промовирана кандидатската листа за Советници за Советот на Општина Битола од СДСМ и Коалицијата, предводена од носителот на листаа д-р Алекдандар Димовски.На промоција зборуваше и Сања Лукаревска, заменик претседател на СДСМ, која рече:-Имаме план за секоја општина, планот е направен со граѓаните и проектите ги реализираме заедно со граѓаните. Граѓаните се нашиот најважниот партнер, на градоначалникот и на советниците, затоа работиме со граѓаните, за граѓаните, за подобра Битола, секогаш напред со Најдобрите. Направете го вистинскиот избор, гласајте за кандидатот за градоначалник на Социјалдемократскиот сојуз и коалицијата, Христо Кондовски и советничката листа предводена од доктор Александар Димовски.На промоцијата зборуваа и носителот на листата за кандидати за советници Александар Димовски и кандидатот за градоначник Христо Кондовски.

More from ВестиMore posts in Вести »