Press "Enter" to skip to content

Миксер “Vox MX3005“ во “Бител“ по акциска цена

За сé што треба брзо да измешате или соединете на располагање Ви е миксерот Vox MX3005!
🔴 Моќност: 300 W
🔴 5 брзини + Турбо
🔴 Додатоци: 2 маталки, 2 мешалки за тесто
🔴 Механизам за лесно отстранување на мешалките
🔴 Гаранција: 25 месеци
 
Дознајте повеќе на:
 
Телефони за нарачка: 047/22-00-55, 070/395-824, 071/255-405 и 075/469-695