Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: денес и утре од 9 до 13 часот без вода улицата “Кленовец“

ЈКП “Водовод“ – Битола известува дека во текот на денешниот и утрешниот ден, 5 октомври и  6 октомври 2021 година од 9 до 13 часот поради изведување на градежни работи од страна ЈКП “Нискоградба“ Битола, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од улицата “Кленовец“.
 
Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со активностите.