Press "Enter" to skip to content

Најновиот Џемс Бонд утре на црвен тепих во Битола

Дами и господа, Неговото име е Бонд. Џемс Бонд. И во четврток доаѓа на црвениот тепих во Битола.

Да, ќе имаме и црвен тепих и вистинска кино премиера, како што само знае да организира вашето 3Д кино.

Се враќаме оваа есен во нашето кино, на голема врата, со филмски проекции паралелно со светските премиери.

 Ве очекуваат уште малку билети за премиерата на новиот Бонд четврток во 20.00ч 3Д кино – твое кино.