Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: од 9 до 13 часот без вода дел од улицата “Климент Охридски“

ЈКП “Водовод“ – Битола известува дека денес, 6 октомври 2021 година, поради реконструкција на водоводната мрежа на улица “Климент Охридски“ во Битола, боевите 17, 19 и 21 и делот кај Градската Библиотека ќе има прекин во водоснабдувањето од 9 до 13 часот.
 
ЈКП “Водовод“ – Битола