Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ нормализирање на водоснабдувањето во Логоварди во текот на утрешниот ден

Ве известуваме дека денес 07.10.2021, поради дефект на водоводна мрежа АЗЦ Ф100, во село Логоварди има прекин во водоснабдувањето.

Непристапноста на теренот и временските неприлики, не овозможуваат брзо санирање на дефектот.

Нормализирање во водоснабдувањето се очекува во претпладневните часови, во текот на утрешниот ден 08.10.2021.