Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: дефектот саниран, Логоварди со нормален тек на водоснабдување

По успешно завршената санација на дефектот во село Логоварди, корисниците во овој дел имаат нормален тек во водоснабдувањето.
ЈКП “Водовод“
 
More from ВестиMore posts in Вести »