Press "Enter" to skip to content

Фото вест: во ладниот октомври, снег во Нижеполе, над Битола

Иако не е невообичаено за овој период во годината да врне снег, над Битола, сепак вреди да се спомене и да се регистрира. Снегот кој вчера попладне започна да врне на Баба планина, веќе создаде снежна покривка.Според фотографиите кои ги објавија вработение во ски-центарот “Ниже поле“ кој работи во рамките на ЈП “Стрежево“, снегот го има во доволни количина за прва радост на најмладите.

More from ВестиMore posts in Вести »